Leverings-voorwaarden DVDLevering:
De levering van uw bestelling meestal binnen 3 a 4 weken plaats, of in het nieuwe dansseizoen. De bestelling kan dan opgehaald worden in de dansschool op vertoon van uw bestelbewijs. Dit bestelbewijs heeft u van ons ontvangen bij uw bestelling in het theater. Bij bestelling via deze webshop ontvangt u het bestelbewijs na betaling in uw emailbox. Vergeet deze dus niet mee te nemen!
Nadat levering bij de dansschool heeft plaatsgevonden kunt u alleen nog bestellen met bijbetaling van verzendkosten. Uw bestelling verzenden we dan naar uw huisadres.

DVD:
Wij leveren dvd's van het type Verbatin dvd+r DL. Dit zijn gebrande (niet geperste) A-kwaliteit dvd's die op meer dan 95% van de huidige dvd spelers afspeelbaar zijn. Check eerst of uw speler hier mee om kan gaan, wij nemen nl geen dvd's retour! Ook restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk.

BluRay:
Wij leveren BluRay van het type BD-R. Dit zijn gebrande (niet geperste) A-kwaliteit BluRay's die op de meeste BluRay spelers afspeelbaar zijn. Check eerst of uw speler hier mee om kan gaan, wij nemen nl geen BluRay's retour! Ook restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk.

Internet:
Wanneer u de optie heeft gekozen om de voorstelling ook op internet te kunnen bekijken krijgt u van ons een websitelink waar u zich met uw Facebook account dient aan te registreren. Na registratie controleren wij aan de hand van uw Facebook gegevens of u een dvd heeft aangeschaft. Wanneer dit zo is krijgt u automatisch toegang tot de beelden. DE FACEBOOK ACCOUNT MOET DUS OP NAAM STAAN VAN DEGENE DIE DE DVD HEEFT AANGESCHAFT!!

U krijgt toegang tot de voorstelling waarvan u de dvd hebt aangeschaft, dus niet beide!
Het controleren en goedkeuren van uw account kan tot 48 uur duren.

EnjoyVideo is op geen enkele manier verantwoordelijk voor hoge datakosten of het snel bereiken van de datalimiet van uw (mobiele) abbonement.

Besluit u achteraf (dus na de bestelling van dvd of BluRay) toch internettoegang te willen, zijn hier extra kosten aan verbonden!

Privacy:
Alle gegevens die u op onze site invuld worden vertrouwelijk behandeld en zullen nooit door ons worden gebruikt of doorverkocht voor marketingdoeleinden of anderzijds.
Alle betalingen vinden plaats via een beveiligde (https) verbinding.

Please publish modules in offcanvas position.